Smartare fjärrvärme - enkel klimatapp för villakunder.

Fjärrvärme är en trygg, miljösmart och driftsäker uppvärmning som sköter sig praktiskt taget självt. Nu kan du få ännu smartare fjärrvärme genom att välja till klimatstyrning som ger ett jämnare inomhusklimat och även möjlighet att sänka din energianvändning och dina värmekostnader.

Håll koll via mobilen.

Den smarta termostaten Ngenic gör att du via en enkel app kan styra och hålla koll på ditt inomhusklimat och därigenom anpassa din energianvändning. Du ställer in vilken inomhustemperatur du önskar, så sköter Ngenic resten.

Smart och självlärande.

Ngenic samlar in inom- och utomhustemperaturer och styr sedan mot att hålla önskad inomhustemperatur. Systemet är självlärande och anpassar sig för att hålla ett så jämnt inomhusklimat som möjligt. I appen har du även en tydlig överblick på din inomhustemperatur.

Ngenic Track.

Med Ngenic Track får du full koll på energianvändningen i ditt hus. Du installerar enkelt genom att fästa dosan på din mätare och får efter det en komplett överblick. I mobilappen ser du effektdata i realtid samt din historiska förbrukning.

Kontakta oss.

Kontakta oss om du vill beställa eller vill veta mer, e-post: forsaljning@borasem.se

Priser baspaket.

Grundpaketet levereras med gateway, en rumsgivare och styrdosa. Du kan välja att installera paketet själv.

Installation 695 kr
Abonnemang 59 kr/mån
Extra rumsgivare 29 kr/mån
Track energiavläsare 29 kr/mån

Alla priser inkl. moms. 3 månaders uppsägningstid. Det enda kravet för att Ngenic ska fungera är att du har en internetuppkoppling.

Bild på mobiltelefon och komponenter för Ngenic

Beställ smartare fjärrvärme.

Jag vill beställa * (obligatorisk)
Jag vill beställaBild på mobiltelefon och komponenter för Ngenic