Vattenkiosk.

För verksamheter i behov av tekniskt vatten har vi en vattenkiosk där det är enkelt att fylla en tankbil eller liknande. Ansök om åtkomst via blanketten och kvittera ut en nyckel ut hos oss på Västerlånggatan 10.

Tekniskt vatten.

Syftet med installationen av vattenkiosker är att säkerställa kvalitén och säkerheten för vattnet till våra kunder. Vattenkiosken har en backventil installerad så att ingen smitta kan komma in i ledningsnätet, men observera att vattnet är ett så kallat tekniskt vatten, inte dricksvatten.

Fyll i ansökningsblankett för att få tillgång till vattenkiosken. Ifylld blankett skickas till: Borås Energi och Miljö AB, Box 1713, 501 17 Borås, lämnas direkt till oss på Västerlånggatan 10 eller maila undertecknad blankett till kund@borasem.se. Kostnaden per nyckel är 481 kr/st exkl moms. Kostnaden för vattnet är 16,60 kr/kubikmeter vatten ex moms. Kontrollera enkelt via vattenkiosk.se hur mycket vatten ni tankat efter att ni blivit registrerade och fått en nyckel av oss. Vattenkiosken finner ni på Västerängsgatan 6 utanför inpasseringen till Servicekontoret och är åtkomlig dygnet runt.